Po nëse do ta konsideronim mëkatin si Covid-19?

Pandemia e Virusit Korona e njohur ndryshe edhe si Covid-19 ka krijuar një situatë tepër të vështirë në të gjithë botën, duke detyruar mbylljen e shkollave, kishave, restoranteve,

Lexoni më tej

Vargje biblike për të luftuar frikën nga koronavirusi

Vargje biblike për të luftuar frikën nga koronavirusi Benjamin Gill Bibla është Fjala e Zotit dhe është plot të vërteta për situatat me të cilat përballemi në jetë.

Lexoni më tej

Ku është Jezusi në COVID-19?

Kriza globale aktuale, e ka çorientuar jetën tonë, por Perëndia është me ne, duke na drejtuar përmes saj. Nga ASHLEY HALES Shënim i redaktorit: Ndërsa përballemi me këtë

Lexoni më tej