Të mirat e çajit dhe kafes

Shëndetin ose e përmirësojmë ose e shkatërrojmë nëpërmjet ushqimeve që zgjedhim. Po ashtu edhe me pijet. Nga njëra anë qëndrojnë pijet me gaz, zgjedhja më e keqe që

Lexoni më tej

Revolucioni i Çajit

Çaji është një pije që konsumohet nga miliona njerëz në të gjithë botën. Ai mund të gjendet në 80 % të shtëpive amerikane dhe mund të shërbehet i ngrohtë,

Lexoni më tej