Lulet që çelin pas zjarrit

Në të vërtetë, në të vërtetë po ju them: Nëse kokrra e grurit e rënë në dhe nuk vdes, ajo mbetet e vetme; por, po të vdesë, jep

Read More

Bukuria mbetet

Hiri im të mjafton, sepse fuqia ime përsoset në dobësi. ( 2 Korintasit 12:9) Piktori i madh francez, Pierre Auguste Renoir u diagnostikua me artrit, ai gradualisht nuk

Read More

Festo feminilitetin tënd

Dua që të flas me gratë për një moment. A nuk e keni menduar ndonjëherë seriozisht, se fakti që jeni grua dhe jo burrë është pjesë e një

Read More