Ka shpresë për të dashurit tanë të humbur!

Zoti nuk vonon plotësimin e premtimit të tij, siç disa besojnë që ai bën; por është i durueshëm ndaj nesh, sepse nuk do që ndokush të humbasë, por

Lexoni më tej

Qëndro Në Boshllëk (Dili për zot)

Unë kërkova midis tyre një burrë që të ndërtonte një mur dhe t’i dilte për zot vendit, që unë të mos e shkatërroja, por nuk e gjeta. (EZEKIELI

Lexoni më tej

Dëshira Jonë Më E Madhe

Nuk do të kenë as uri, as etje, nuk do të goditen më as nga vapa, as nga dielli, sepse ai që ka mëshirë për ta do t’i

Lexoni më tej