Fjala e Zotit është një letër dashurie

Pse shumë njerëz kanë frikë nga ajo çka  thotë Bibla? Nga njëra anë thonë se është thjesht një libër tjetër, por nga ana tjetër thonë: “Nuk dua të

Lexoni më tej

Çfarë e bën Biblën kaq të veçantë?

I gjithë Shkrimi është i frymëzuar nga Perëndia dhe i dobishëm për mësim, bindje, ndreqje dhe për edukim me drejtësi. – 2 Timoteut  3:16 Çfarë e bën Biblën

Lexoni më tej

Çfarë është e drejtë dhe e gabuar

“Në atë kohë nuk kishte mbret në Izrael; secili bënte atë që i dukej e drejtë në sytë e tij.” (Gjyqtarët 17:6) Një vajzë e re shkruan në

Lexoni më tej

Autoriteti i Fjalës, 2

Pali, shërbëtor i Jezu Krishtit… të gjithëve që janë në Romë, të dashur nga Perëndia, të thirrur si shenjtorë. (Romakëve 1:1, 7) Charles Haddon Spurgeon, tregoi historinë e

Lexoni më tej

Autoriteti i Fjalës

“Atëherë fjala e Zotit iu drejtua…” ( Zanafilla 15:4) Autoriteti në botën tonë është po aq i rëndësishëm sa edhe ushqimi i shëndetshëm dhe ajri i pastër. Kur

Lexoni më tej

Pse duhet t’i besoj Biblës?

Mendoni pak . . . Radio, televizori,kompjuterët pushtojnë shtëpitë tona me informacione të fundit nga e gjithë bota. Të gjithë japin mendimet e tyre rreth asaj se çfarë

Lexoni më tej

Pyetja që DUHET drejtuar në kohë krizash

  Pyetja që DUHET drejtuar në kohë krizash Nga Michael Youssef Kjo nuk është një kohë për mesazhe të thjeshta dhe që të bëjnë të ndihesh mirë. Këto

Lexoni më tej

Vargje biblike për të luftuar frikën nga koronavirusi

Vargje biblike për të luftuar frikën nga koronavirusi Benjamin Gill Bibla është Fjala e Zotit dhe është plot të vërteta për situatat me të cilat përballemi në jetë.

Lexoni më tej

Coronavirusi: Një këndvështrim praktik dhe biblik

Me gjithçka që po thuhet në shtyp, në lidhje me Coronavirusin, jemi të kënaqur që Dr. Andrew Fabich nga Truett McConnell University, me mirësjellje na lejoi të printonim

Lexoni më tej

5 mite mbi studimin e Biblës

Miti #1: Nuk ke nevojë ta studiosh Biblën me të tjerët Kur vjen puna për studimin e Biblës, ne shpesh priremi të mendojmë ta studiojmë vetë. Me një

Lexoni më tej