Dekurajimi

Si ishte dita jote? Ka qenë e vështirë? Je ndjerë i shkurajuar? Shumë prej njerëzve që gjenden në Bibël, kanë pasur ditë të tilla.  Ata madje kanë menduar

Lexoni më tej

Ti ke një betejë për të fituar!

Askush prej nesh nuk dëshiron të humbasë. Shpeshherë rruga drejt fitores duket e vështirë dhe ndonjëherë ndodh që heqim dorë, por kjo nuk është mënyra si veprohet kur

Lexoni më tej

Mposhte frikën!

“Nuk do të jeni ju që do të luftoni në këtë betejë; zini pozicion, qëndroni pa lëvizur dhe do të shihni lirimin e Zotit, që është me ju.

Lexoni më tej