Numëroni bekimet tuaja dhe jo problemet

Si të krishterë, ka ditë kur nuk ndiejmë se jemi veçanërisht të bekuar. Por ne jemi – dhe më shumë nga sa mund ta imagjinojmë! Në Ungjillin e

Lexoni më tej