Jini njerëz bujarë!

Ne mund të jemi njerëz bujarë, sepse Perëndia premton të plotësojë të gjitha nevojat tona. Fjalët e urta 11:24-28 Perëndia është Dhënës dhe jep me mirënjohje, ndaj le

Lexoni më tej

Falenderimi

Le të shkojmë në prani të tij me lavde, ta kremtojmë me këngë. Sepse Zoti është një Perëndi i madh dhe një Mbret i madh mbi gjithë perënditë.

Lexoni më tej

Rruga drejt paqes…

Njerëzit që janë në dhimbje, kanë nevojë për paqe.  Shumica e atyre që vuajnë nga dhimbjet kronike mendojnë: Nëse do të mund ta hiqja qafe këtë sëmundje, do

Lexoni më tej