Jon Bon Jovi hap restorante për njerëzit në nevojë

“Thyej ciklin e varfërisë, urisë, dhe mungesës së strehës” Rrokeri amerikan Jon Bon Jovi hap restorante ku njerëzit në nevojë mund të ushqehen falas. Këngëtari kryesor i bandës

Lexoni më tej