Përqëndrimi

Kemi dëgjuar që  xhinsengu, peshku, boronicat dhe kafeina rrisin aftësinë për të mbajtur mend. Por a funksionojnë  siç thuhet? Nuk ka dyshim që me kalimin e moshës, trupi

Lexoni më tej