Argëtim dhe Besim

Çfarë vjen në mend kur dëgjojmë fjalën “verë”? Qetësi, mbrëmje të vona, dhe ditë më të gjata dhe paksa më të zvarritura? Ndoshta mendojmë për ditë dembelosjeje dhe

Lexoni më tej

Të qëndrosh në shtëpi

Çfarë  mund të bëjmë përgjatë ditëve te ftohta, ku edhe lëvizja është e kufizuar për shkak të temperaturave? E vërteta është se jemi të detyruar të qëndrojmë ne

Lexoni më tej