Interneti dhe fëmijët / adoleshentët

Interneti mbush sot 50 vjeç. Interneti mbush sot 50 vjeç. Ishte në fakt 29 tetori 1969 kur u krye transmetimi i një pakete të parë të të dhënave

Lexoni më tej