7 Vargje për Ditën e Zgjedhjeve

Pas një fushate elektorale të gjatë, të vështirë dhe të zhurmshme, le të lejojmë fjalën e Perëndisë të na inkurarojë. Lexoni dhe kujtoni që këto janë fjalët e

Lexoni më tej

7 vargje të mrekullueshme për Vitin e Ri

Një vit tjetër po ikën dhe 2020-a thuajse erdhi! Është një vit i ri kështu që ka ardhur koha për gjëra të reja dhe emocionuese. Këto 7 vargje

Lexoni më tej