Si të silleni me fëmijët tuaj adoleshentë

Normalisht, vitet e adoleshencës janë kohë trazirash si për adoleshentët edhe për prindërit. Ato kalojnë furishëm  si shakullima të pakontrolluara duke sjellë ndyshime emocionale, sociale dhe fizike. Ato

Lexoni më tej