Stinët Ndryshojnë

Ai ndryshon kohërat dhe stinët, (DANIELI 2:21)

Vite më parë, kisha një punë të mirë si pjesë e stafit të kishës. Kisha një shërbesë që lulëzonte, një pagesë të rregullt, dhe shumë mundësi për të bërë çfarë unë dëshiroja të bëja dhe çfarë ndjeja se isha e thirrur për të bërë. Më pas erdhi një kohë kur Perën‑ dia më foli për lënien e asaj pune dhe nisja e shërbesës time “në veri, jug, lindje dhe perëndim.” E dëgjova Zotin të më thoshte, “Kjo stinë e jetës tënde ka përfunduar; unë kam mbaruar punë me ty në këtë vend.”

Në zemrën time, e dija që Perëndia po më fliste. Megjithatë, kisha një përzierje emocionesh dhe frike për fillimin e shërbesës time. doja të dilja përtej asaj që kisha njohur deri në atë pikë, por kisha frikë se mos gaboja dhe humbisja atë që kisha. Doja të shihja se çfarë do të bënte Zoti, por kisha frikë të bëja një hap kaq të madh në një territor të panjohur.

Ndonjëherë Perëndia përfundon me diçka dhe ne vazhdojmë të mbahemi aty. Fryma ime dëshironte të hidhte hapa të mëtejshëm, por mishi im dëshironte të qëndronte. Unë kisha shumë siguri në pozicionin që Perëndia po më thërriste të lija, dhe nuk dëshiroja të hiqja dorë prej tij. Por, në fund iu binda Perëndinë dhe sot po shijoj shërbesën rreth e rrotull botës. Mbani mend që Perëndia i ndryshon gjërat dhe kur Ai e bën këtë ne duhet të jemi të gatshëm të ndjekim udhëheqjen e Tij.

FJALA E PERËNDISË PËR SOT: Dëgjoni zërin e Perëndisë që t’u drejtojë kur keni nevojë të bëni ndryshime në jetën tuaj.

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Radio 7

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi.

Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë.

Është quajtur Radio 7 sepse simbolika biblike e numrit 7 është “dita e pushimit dhe paqes fizike dhe shpirtërore.” Nëpërmjet transmetimeve të saj Radio 7 kërkon t’ju jap dëgjuesve pushim dhe paqe pavarsisht se sa e zhurmshme është dita në qytetet ku jetojmë.

Radio 7 transmeton në Tiranë në frekuencën 97.7 fm, e duke filluar që nga vitet 2005-2007 jane shtuar 2 transmetues te rinj, nje ne Ardenice me qellim mbulimin me sinjal te ultesires perendimore dhe nje tjeter ne Petresh per mbulimin me sinjal te zones se Elbasanit. Sot Radio 7 transmeton ne tre frekuenca, 97,7 FM ne Tirane, 102,3 ne Elbasan dhe 88,2 ne Ardenice. Ne vitin 2009, Radio 7 ka filluar transmetimet ne internet ne www.radio-7.net.


Free!

REGJISTROHUNI