SHBA: Zoti po lëviz fuqishëm

Qindra njerëzve po u ndryshojnë jetët nga hiri i fuqishëm, shpëtues i Jezu Krishtit, ndërsa një “lëvizje e Zotit” vazhdon në javën e dytë në Kishën Free Chapel në Gainesville, Georgia.

Ajo që filloi si një ringjalljeje dy netëshe më 23 tetor, me të ftuar special Evangjelist, Perry Stone, u zgjat në natën e 10-të, të mërkurën dhe ata që kanë marrë pjesë në “atë që po bën Fryma e Zotit”  Ato thonë “Zoti nuk ka mbaruar me Amerikën, Kishën, apo Brezin e ardhshëm”.

Në natën e  Halloween – një natë kur të rinjtë zakonisht nuk janë në kishë – mijëra të rinj adhuruan Jezu Krishtin, me një zjarr që mund të përshkruhet vetëm si një lëvizje e vërtetë e Frymës së Shenjtë.

“Mbrëmë ishte një Halloween që nuk do ta harroj kurrë”, shkroi Franklin. “Qindra të rinj këndonin, kërcenin dhe adhuronin Jezusin!”

“Sa bukur duke parë të rinjtë duke lavdëruar Zotin në  natën e Halloween,” komentoi Free Chapel në Instagram. “Vendi  ishte plot me njerëz të uritur për praninë e Zotit. Ne i japim të gjithë lavdinë Perëndisë për atë që Ai ka bërë në Revival.” Kjo natë e papritur ka bërë që qindra njerëz të mbushin altarin e kishës duke kërkuar falje, shërim dhe i kanë  rikushtuar  jetën e tyre Jezu Krishtit.

“Nuk kam parë kurrë më shumë njerëz në altar duke kërkuar Zotin, duke marrë pagëzimin e Frymës së Shenjtë. Mbrëmë, qindra u pagëzuan në Frymën e Shenjtë. Ne morëm të shtunën, pushim dhe predikuam dy shërbesa të dielën. Dhe të hënën me kishte mbi 5,000 njerëz në sallë.

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Radio 7

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi.

Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë.

Është quajtur Radio 7 sepse simbolika biblike e numrit 7 është “dita e pushimit dhe paqes fizike dhe shpirtërore.” Nëpërmjet transmetimeve të saj Radio 7 kërkon t’ju jap dëgjuesve pushim dhe paqe pavarsisht se sa e zhurmshme është dita në qytetet ku jetojmë.

Radio 7 transmeton në Tiranë në frekuencën 97.7 fm, e duke filluar që nga vitet 2005-2007 jane shtuar 2 transmetues te rinj, nje ne Ardenice me qellim mbulimin me sinjal te ultesires perendimore dhe nje tjeter ne Petresh per mbulimin me sinjal te zones se Elbasanit. Sot Radio 7 transmeton ne tre frekuenca, 97,7 FM ne Tirane, 102,3 ne Elbasan dhe 88,2 ne Ardenice. Ne vitin 2009, Radio 7 ka filluar transmetimet ne internet ne www.radio-7.net.


Free!

REGJISTROHUNI