Lajmi Fundit
prev next

Sazan Ibrahimi, Kryetari i Asociacioni të Komunave të Kosovës, tha se ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka vendosur në një mënyrë të njëanshme për masat e reja ndaj COVID-19, dhe nuk është konsutuar me të gjitha komunat. Ai tha se këto masa janë kundërshtuar nga kryetarët e disa komunave për shkaqe ekonomike por edhe për shkak të mungesës së stafit inspektues.

Armend Zema, kundër mbylljes totale
Basha falënderon vullnetarët e PD-së

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>