Lajmi Fundit
prev next

Rubrika Sportive

Sport Në Radio 7

Rubrika Sportive në Radio 7 sjell për ju rezultatet e ndeshjeve në kampionatet më të ndjekura në botën sportive, informacione mbi skuadrat, si dhe analiza sportive.

Rubrika Sportive vjen tek ju çdo të martë dhe të premte, në orën 16:00.

https://radio-7.net/wp-content/uploads/2017/06/HAROLD.jpghttps://radio-7.net/wp-content/uploads/2017/06/sr.jpg

Rubrika Sportive me Enea Uku

Sporti është pasion i të gjithëve. Gjithsecili prej nesh pelqen të ndjekë aktivetet sportive, qoftë si tifoz apo si pjesë e tyre. Po ku ka më bukur, se sa përmes sportit, të ndash Fjalën e Perëndisë.  Kur në sfidën tënde vendos Perëndinë të parin, atëherë edhe në garën e jetës do të jesh triumfues dhe kupa jote do të jetë për lavdinë e Tij. Dëshmi të sportistëve dhe ngjarje që kanë ndryshuar jetën e tyre, do të trokasin në zemrat tuaja përmes programit “Rubrika Sportive”.

Seria e kësaj jave: