Lajmi Fundit
  prev next

  ringjalljaJezusi i tha: “Unë jam ringjallja dhe jeta; ai që beson në mua, edhe sikur të duhej të vdesë do të jetojë. Gjoni 11:25

  Nga zemra e Atit

  Fëmija im, ti largohesh nga varrimi i një të afërmi me kujtimet e freskëta që mbart me vete. Lotët mbushin sytë e tu teksa i thua “Lamtumirë”. Por kujtohu, për ata që më duan dhe janë fëmijët e Mi, vdjekja është thjesht një hap drejt përjetësisë me Mua. Nuk është asnjëherë fundi por fillimi i përjetësisë – ajo për të cilën je krijuar! Merr zemër. Unë jam ringjallja dhe jeta. Aty ku jam Unë, do të jesh edhe ti. Gjej paqe tek unë.

  Një përgjigje falenderuese

  Zot, vdekja nuk të mundi. Dhe prej teje, që je ringjallja, ne gjithashtu, mund të jetojmë. Faleminderit që varri është vetëm një udhëtim drejt pranisë së Zotit. Ti ke larguar gjëmën e vdekjes dhe ke fuqizuar atë që e quajmë jetë. Tani unë do të jetoj në praninë Tënde përgjithmonë.

  E vërteta e thjeshtë

  Përtej vdekjes gjendet ana e vërtetë e jetës.

  Lexo më shumë: Çfarë është Pashka?

  Këmbe të papastra | Laura MacCorkle | Pashka 2020
  Çfarë është Pashka në të vërtetë | Pashka 2020

  Comments.

  Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

  Leave a Reply.

  * Your email address will not be published.
  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>