Lajmi Fundit
  prev next

  Emisioni
  Sipas Fjalës

  13:30

  Sipas Fjalës
  https://radio-7.net/wp-content/uploads/2016/04/Sipas-Fjales-Nivo-Slider-1.jpg

  Sipas Fjalës me Pastor Hervin Fushekati.

  Në këto mësime javore, pastor Hervin Fushekati na tregon se si të jetojmë Sipas të vetmes Fjalë që ka fuqinë të transformojë jetët tona dhe të ndriçojë shtegun që është përpara nesh. Këto mësime mund t’i dëgjoni në Radio 7 ditën e mërkurë në orën 13:30 dhe ritransmetim të martën e javës së ardhshme në po të njëjtën orë. Pasdite programin mund ta dëgjoni të enjten dhe të premtën në orën 19:00.

  1. 1Pr. Hervin Fushekat - Hipokrizia dhe vejusha
  2. 2Pr. Hervin Fushekat - Urdherimet
  3. 3Pr. Hervin Fushekat - Fuqia tij, Fuqia jone
  4. 4Pr. Hervin Fushekat - Nje nga pyetjet me te medha
  5. 5Pr. Hervin Fushekat - Spiranca besimi

  Comments.

   • Greta Pina

    July 17, 2019 (15:41) Reply

    Te falenderojme per komentin Julian. Ke mundur t’i ndjekesh programet? Shume bekime edhe per ty.

  Leave a Reply.

  * Your email address will not be published.
  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>