Lajmi Fundit
  prev next
  https://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/03/Celsa-Per-femije-Nivo-Slider.jpghttps://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/03/Celsa-Per-femije-Nivo-Slider-2.jpg

  Ҫelësa për fëmijë
  Ҫelësa për fëmijë, vetëm në pak minuta do të mësosh më shumë për dashurinë e Perëndisë! Lexo ose dëgjo një histori argëtuese pastaj gjej një vend në zemrën tënde për të fshehur fjalën e Perëndisë me vargun ҫelës të ҫdo dite.

  1. 1000194_Celsa Per Femije_2021
  2. 2000195_Celsa Per Femije_2021
  3. 3000196_Celsa Per Femije_2021
  4. 4000197_Celsa Per Femije_2021
  5. 5000198_Celsa Per Femije_2021
  6. 6000199_Celsa Per Femije_2021
  7. 7000200_Celsa Per Femije_2021

  Postimet e Celsa për fëmijë

  Fituesit e vërtetë

  Fituesit e vërtetë

  Këshilltar Danieli qëndroi para një grupi të madh kampistësh dhe thirri me zë të lartë: “A u kënaqët…Lexo më shumë
  Macja dhe brejtësi

  Macja dhe brejtësi

  Kur Elda po nxirrte macen nga dhoma e saj e gjumit, në korridor ndeshi nënën. Ajo i buzëqeshi. “Qenk…Lexo më shumë
  Procesi i pastrimit

  Procesi i pastrimit

  Joani psherëtiu, ndërsa u mbështet tek krahu i karriges së të atit. “U lodha duke u sjellë mirë me L…Lexo më shumë
  Taksa! Taksa!

  Taksa! Taksa!

  Me lejen e nënës, pas shkollës Gerta ndaloi në një dyqan dhe i përdori paratë, që kishte ruajtur nga…Lexo më shumë
  Litari i sigurimit

  Litari i sigurimit

  Zemra e Anës rrahu fort teksa vështroi vëllanë e saj të vogël, në një degë mes majave të pemëve. “Mu…Lexo më shumë

  Comments.

  1. Adda

   May 5, 2016 (15:19) Reply

   Pune e bukur dhe teper inkurajuese jo vetem per femijet tane por edhe per ne si prinder .
   Faleminderit Radio 7, qe keni menduar edhe per kete ceshtje te madhe, ne ndihmese te edukimit te femijeve tane, me shembuj te gjalle biblike, te ekspozuar ne keto kohe te ngjeshura, me nje informacion kaq te gjere qe i qarkon vazhdimisht. Ne ju kemi ndjekur ne te gjitha postimet qe keni bere dhe presim me padurim t;ju degjojme serisht e me shume akoma. Suksese dhe Bekime !!

  Leave a Reply.

  * Your email address will not be published.
  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>