Lajmi Fundit
  prev next
  [21-Nov-2016 17:39:20 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [22-Nov-2016 15:52:54 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [28-Nov-2016 10:49:43 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [28-Dec-2016 02:50:02 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [28-Dec-2016 15:40:58 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [29-Dec-2016 11:22:07 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [07-Jan-2017 19:41:08 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [24-Mar-2017 05:49:32 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [24-Mar-2017 14:31:01 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [24-Mar-2017 17:06:24 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [24-Mar-2017 23:19:43 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [25-Mar-2017 04:45:27 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [24-Apr-2017 05:52:25 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [24-Apr-2017 12:51:54 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [24-Apr-2017 18:43:06 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [25-Apr-2017 01:12:18 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [25-Apr-2017 06:56:10 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [07-Jun-2017 23:49:03 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [08-Jun-2017 06:55:52 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [08-Jun-2017 13:55:49 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [08-Jun-2017 21:56:18 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [12-Jun-2017 16:10:35 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [09-Feb-2021 01:54:24 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179 [12-Feb-2021 21:05:06 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'PhpThumb' not found in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php:179 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/radio7/public_html/wp-content/plugins/special-recent-posts-pro/lib/phpthumb/thumb_plugins/gd_reflection.inc.php on line 179

  Emisioni
  Çelësi Im

  12:00 & 22:00

  Çelësi Im është një program këshillimi që trajton tema të ndryshme si dhe intervista e dëshmi nga jeta e personave real.

  Çelësi Im
  https://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/01/Celsi-Im-Nivo-Slider-1.jpghttps://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/01/Celsi-Nivo-Slider-2.jpghttps://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/01/Celsi-Im-Nivo-Slider-3.jpg

  Për folësen:

  June Hunt është një drejtuese dinamike, puna e së cilës ka shërbyer si pikë referimi në fushën e këshillimit të krishterë. Autore librash, këngëtare dhe folëse, në vitin 1986 ajo themeloi “Shpresë për zemrën”. Kjo organizatë ka ofruar shpresë dhe ndihmë përmes këshillimit biblik dhe inkurajimit në njëzet e gjashtë shtete gjatë dy dekadave.

  Pas shumë vite kërkimesh ajo krijoi “Këshillimi përmes Biblës”, një kurs këshillimi i bazuar në shkrime, në të cilat merret me gati njëqind tema, si martesa dhe prindërimi, depresioni dhe zemërimi, stresi dhe vetëvrasja. E frymëzuar nga ky kurs, June botoi “Çelësat e këshillimit biblik”, një bibliotekë këshillimi me subjekte të veçanta, e paracaktuar “t’i drejtojë njerëzit nga mendësia e gabuar në mendësinë e duhur dhe nga jetesa e gabuar në jetesën e duhur. “Çelësat e këshillimit” janë kthyer në themelin e zgjerimit të vazhdueshëm të shërbesës, ku përfshihet krijimi i “Institutit të Këshillimit Biblik për Shpresën”, në vitin 2002. Gjithashtu, “Çelësat e këshillimit” përbëjnë themelin e dy programeve të njohura radiofonike të shërbesës “Shpresë për zemrën” dhe “Shpresë në natë”.

  June Hunt ka shkruar libra të panumërt, si libri me 31 meditime, “Të shohësh veten përmes syve të Perëndisë”,“Shërimi i zemrës së lënduar”. Libri “Përkujdesja ndaj një të dashuri me kancer” vjen nga eksperienca e saj si grua që i ka mbijetuar kancerit dhe tregon këndvështrimin e saj personal se si mund të shprehet më mirë dashuria dhe dhembshuria ndaj të dashurve me kancer. Librat e June Hunt kanë prekur shumë jetë njerëzish.

  Seria e kësaj jave:

  1. 1Celesi Im - Manipulimi
  2. 2Celesi Im - Tundimi
  3. 3Celesi Im - Keshillimi paramartesor

  Ju ftojmë të dëgjoni këto tre programe që June Hunt ka realizuar në studio e Radio 7 gjatë vizitës së saj në Shqipëri përpara disa vitesh. Inkurajohuni përmes Fjalës që ajo ka për ju!

  Postime

  Të plotësuar në Krishtin...

  Të plotësuar në Krishtin…

  Sa të “plotësuar” jeni në jetën tuaj? Sa të plotë ndiheni? Në kohë zhgënjimi ose krize, ju mund …Lexo më shumë

  Si të silleni me fëmijët tuaj adoleshentë

  Si të silleni me fëmijët tuaj adoleshentë

  Normalisht, vitet e adoleshencës janë kohë trazirash si për adoleshentët edhe për prindërit. Ato…Lexo më shumë

  Shqetësimi, vjedhësi i mprehtë…

  Shqetësimi, vjedhësi i mprehtë…

  Një nga zakonet më shkatërrimtare që është njëkohësisht edhe aq i zakontë ditët e sotme është shqetë…Lexo më shumë
  Ai që ka miq të mirë është i pasur

  Ai që ka miq të mirë është i pasur

  Tek Fjalët e Urta 27:17 lexojmë: Hekuri mpreh hekurin, kështu njeriu mpreh fytyrën e shokut të tij.
  …Lexo më shumë
  Duke pritur për një princ. . .

  Duke pritur për një princ. . .

  Në versionin film të Borëbardhës, bukuroshja e re angazhohet me atë që zemra e çdo vajze dëshiron. N…Lexo më shumë

  Comments.

  1. Armando Basha

   September 9, 2016 (00:37) Reply

   Ka kaluar kohe qe me ndodhte shpesh te gjendesha ne te njejtin vend jashte me radion ndezur ne oret e vona duke degjoja emisionin tuaj dhe gjeja veten ne shum tema dhe keshilla qe jepni, gjithashtu ngushellohesha me mendimin se jo gjithmone vetem Perendia na do pa kufi dhe pa interes ne, por edhe vet ne per njeri tjetrin mund te bejme shum te mira dhe te falim dashuri. Jeni vertet nje nga oazet e rralle per shpirtrat e lodhur qe nuk gjejn diku miresin dhe ngrohtesin qe aq shum i mungon botes dhe atehere kur njeriu mendohet i humbur gjen veten duke takuar shoke te mire si aidhe si ju.

   Ju faleminderit , bekime.

  Leave a Reply.

  * Your email address will not be published.
  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>