Lajmi Fundit
prev next

Udhëheqësit kombet dhe Perëndia

700.00 Lekë

Keni pyetur veten se cili është vullneti I Perëndisë për kombet dhe individët? Atëherë libri “Udhëheqësit kombet dhe Perëndia” do të përmbushë nevojën tuaj për një studim të rrënjosur tek Bibla dhe të fokusuar në dëshirat e Perëndisë për popullin e Tij.

Categories: ,

Description

Libri më I ri i autores Marta E. Greenman i fton lexuesit në një udhëtim gjashtë javor për të studiuar mesazhin e Biblës për kombet në mbarë botën, për udhëheqësit e tyre dhe për besimtarët që janë qytetarë të tyre. Lexuesit do të zbulojnë natyrën e udhëheqësit të vërtetë e besnik dhe pasojat e kompromisit të tij, si dhe llojet e kombeve që Perëndia mund të bekojë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Udhëheqësit kombet dhe Perëndia”

Your email address will not be published. Required fields are marked *