Lajmi Fundit
  prev next

  Thuaji se i dua

  0.00 Lekë

  Çdo pjezës e fuqisë dhe dashurisë së Perëndisë është e disponueshme për ju sot! Ju nuk jeni thjesht një person i turmës. Perëndia ju do si të ishit i vetmi person mbi Tokë. Problemi është se, ashtu si shumica e njerëzve, ju mund të mos e kputoni këtë gjë…ose nëse e dini në mendje, mund të mos e ndieni në zemrën tuaj.

  Lexo Librin
  Categories: , ,

  Description

  Zbuloni Dhuratën e Perëndisë për Ju:

  Dashuri pa Kushte!

  Çdo pjezës e fuqisë dhe dashurisë së Perëndisë është e disponueshme për ju sot! Ju nuk jeni thjesht një person i turmës. Perëndia ju do si të ishit i vetmi person mbi Tokë. Problemi është se ,ashtu si shumica e njerëzve,ju mund të mos e kputoni këtë gjë…ose nëse e dini në mendje,mund të mos e ndieni në zemrën tuaj. Tani mundeni. Mesazhi i fuqishëm në këtë libër frymëzues do t’ju tregojë:

  • Si ta dalloni dashurinë e Perëndisë brenda jush
  • Si të ndaloni se pyeturi veten nëse jeni i/e mirë aq sa duhet për Perëndinë
  • Si të përjetoni një zbulesë të mrekullueshme të dashurisë se Perëndisë
  • Si ta gjeni Perëndinë, madje, edhe në rrethanat e dhimbshme të jetës
  • Si dashuria e Perëndisë do t’ju ndryshojë përgjithmonë

  Duke ndarë mendimet dhe zbulesën që shëndërroi jetën e saj, Joyce Meyre ju sjell vargje biblike dhe fjalë të tjera urtësie që mund të hapni dritaren për të dashuria e Perendisë…dhe të lini dritën e Tij të shkëlqejë mbu ju, personalisht!

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Thuaji se i dua”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *