Lajmi Fundit
  prev next

  Të shikosh me sytë e Perëndisë

  200.00 Lekë

  A e sheh veten në të njëjtën mënyrë si të sheh Perëndia? Mënyra si e sheh veten do të ketë ndikim rrënjësor në jetën tënde të përditshme. Ndonjëherë rrethanat apo njerëzit negativë mund të bëjnë të ndihesh keq.

  Categories: ,

  Description

  Ndoshta një vështrim i gabuar për veten, do të pengojë që Perëndia dëshiron të bëjë në ty dhe përmes teje. Celesi për një jetë të krishterë të shëndetshme është ta shohësh veten me sytë e Zotit. Tek e fundit, nëse nuk e di se kush je ti, nuk mund të njohësh planin dhe qëllimin e Perëndisë për jetën tënde. A e njeh mirë identitetin tënd të vërtetë si fëmijë i Perëndisë? Ti ke kaq vlerë për Perëndinë, saqe Ai vdiq për ty! Zbulo pasuritë e mëdha të identitetit tënd në këtë libër prej tridhjetë e një meditimesh dhe përjeto ndryshimin emocionues që vjen, vetëm kur e sheh veten me sytë e Zotit.

  Çmimi: 200 lekë
  Kontaktoniinfo@radio-7.net

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Të shikosh me sytë e Perëndisë”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *