Lajmi Fundit
prev next

Të flasim hapur për stresin

Categories: ,

Description

Shijojeni Jetën Madje edhe në Mes të stresi!

A jeni të qetë dhe të lumtur për një minutë por gati të shpërtheni në tjetrën? Ndoshta jeni vazhdimisht të lodhur, madje edhe pas një nate të plotë gjumi. Shanset janë të jeni tepër të stresuar. Nuk jeni vetëm! Eshtë e pamundur të jetosh në këtë botë dhe të mos ndeshesh me stresin. Megjithatë, ne shpesh e shtyjmë veten në nivele përtej asaj që është normale deri sa trupat tanë shkojnë aty ku nuk mban më.

Në këtë libërth të fuqishëm, autorja shumë e lexuar Joyce Meyer përshkruan të vërtetat biblike që do t’ju ndihmojnë për të kapërcyer situatat stresuese ndërsa mësoni se si të dalloni simptomat e tensionit. Zbuloni se si mund të menaxhoni stresin dhe të përkuleni pa u thyer. Joyce gjithashtu ndan vlerën e të mësuarit si të thuash jo, së bashku me çelësat jetike për të shmangur raskapitjen.

Zbuloni se si ta jetoni jetën të drejtuar nga brendësia e qenies suaj dhe jo nga arritjet. merrni kontroll mbi stresin dhe filloni ta shijoni jetën sot!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Të flasim hapur për stresin”

Your email address will not be published. Required fields are marked *