Lajmi Fundit
  prev next

  Shërim për zemrat e thyera

  0.00 Lekë

  Në këto faqe, Xhois Majer (Joyce Meyer) na zbulon se si mund ta ndryshojmë imazhin që kemi për vetveten, në atë që Perëndia sheh. Kur ti ta besosh atë që Perëndia thotë për ty, e tashmja dhe e ardhmja jote do të shndërrohen në mënyrë të mrekullueshme për të pasqyruar planin hyjnor të Perëndisë. Ti do të mësosh si të triumfosh mbi frikën dhe si të kesh paqen e mendjes që vjen kur ia beson Perëndisë të ardhmen tënde.

  Le të veprojë që sot brenda teje Fjala e Perëndisë. Fillo që tani që ta lejosh dashurinë e jashtëzakonshme të Perëndisë të të prekë dhe të ta shërojë zemrën e lënduar!

  Lexo Librin

   

  Categories: , ,

  Description

  Perëndia të do dhe ka një plan të mrekullueshëm e të lavdishëm për jetën tënde. Por ndonjëherë mund të jetë e vështirë që të besohet se Ai ka përgatitur një fat specifik për ty. Në qoftë se je lënduar nga e kaluara ose në rast se ndjehesh i pavlerë, mund ta kesh të vështirë që ta pranosh dashurinë e pakushtëzuar të Perëndisë. Perëndia dëshiron që të të arrijë sot aty ku je. Mbahu tek shpresa… ky libër ka një përgjigje për ty.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Shërim për zemrat e thyera”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *