Lajmi Fundit
prev next

Seksi dhe martesa

450.00 Lekë

Pavarësisht nga lloji i problemit, Perëndia nuk na lë pa shpresë, apo pa ndihmë. Bibla na duhet shumë çdo ditë, ndërsa përballemi me dilemat e vështira të jetës. Brenda këtyre dhjetë kapitujve do të gjeni urtësi frymore dhe këshillim të dhembshur për çështje të rëndësishme, si: këshillimi paramartesor, martesa, intimiteti, komunikimi, homoseksualizmi, etj.

Categories: ,

Description

Udhëzimet në këtë manual i kanë themelet në Shkrime, të cilat, kur përdoren siç duhet, kanë forcë të na nxjerrin nga humnerat e jetës dhe të na drejtojnë në rrugën e lirisë e të përmbushjes së brendshme. Këto të vërteta frymore kanë qenë jetë ndryshuese për ata që kanë dëgjuar këshillimin praktik të June Hunt. Nëse po kërkoni përgjigje apo doni të ndihmoni të tjerë, këtu do të gjeni burimin ideal që ta përdorni së bashku me Biblën.

Çmimi: 450 lekë Kontaktoni: info@radio-7.net

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Seksi dhe martesa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *