Lajmi Fundit
prev next

Revolucioni i Dashurisë

0.00 Lekë

Revolucioni një ndryshim i papritur rrënjësor dhe tërësor nga mënyra se si bëhen gjërat zakonisht.

Revolucion! Vetë fjala nxit shpresë, ndez pasion dhe frymëzon besnikëri si asnjë fjalë tjetër në fjalorin njerëzor. Ai të sjell në mendje pamjet e një grupi shumë të vogël njerëzish të cilët nuk duan të jetojnë me siç kanë jetuar në të kaluarën.

“Unë besoj se ka ardhur koha për revolucionin tjetër botëror, më të madhin e të gjithëve.”- thotë Joyce Meyer. Ne nuk na duhet një revolucion i mbështetur në politike, ekonomi apo teknologji, çfarë na duhet është një revolucion dashurie.

Categories: , ,

Description

Revolucioni një ndryshim i papritur rrënjësor dhe tërësor nga mënyra se si bëhen gjërat zakonisht.

Revolucion! Vetë fjala nxit shpresë, ndez pasion dhe frymëzon besnikëri si asnjë fjalë tjetër në fjalorin njerëzor. Ai të sjell në mendje pamjet e një grupi shumë të vogël njerëzish të cilët nuk duan të jetojnë me siç kanë jetuar në të kaluarën.

“Unë besoj se ka ardhur koha për revolucionin tjetër botëror, më të madhin e të gjithëve.”- thotë Joyce Meyer. Ne nuk na duhet një revolucion i mbështetur në politike, ekonomi apo teknologji, çfarë na duhet është një revolucion dashurie.

Libri që po mbani në duar është një manual revolucionar. Nuk është thjeshte një thirrje për të vepruar, ai është një thirrje për të qenë, personi i cili ndihmon një mik në nevoje që praktikon agresivisht veprat e mirësisë. Joyce Meyer nxjerr në pah se nëse jetojmë për veten tonë, asnjëherë nuk do te kënaqemi. Bibla na mëson se kur e japim veten tërësisht, ne marrim jo vetëm atë qe kemi dhënë , por teprice dhe bekim.

Me kapitujt e kontribuesve të ftuar si Darlen Zchech nga Hillsong, Martin Smith ngaï Delirious, Pastor Pul Scanlon,Tommy Barnett dhe John Maxwell.

REVOULUCIONI I DASHURISË strukturon një mënyrë të re jetese- një mënyrë që do të ndryshojë jetën dhe botën tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Revolucioni i Dashurisë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *