Lajmi Fundit
prev next

Puna dhe financat

450.00 Lekë

Ndërsa bota jonë ndryshon me ritme marramendëse, e vërteta e Fjalës së Perëndisë mbetet themeli i sigurt i çdo kohe.

Categories: ,

Description

Libri “ Puna dhe Financat” ofron zgjidhje praktike të mbështetura në të vërtetat e Biblës, për probleme, me të cilat ndeshemi përditë. Brenda faqeve të këtij libri janë dhjetë kapituj, me çështje shumë aktuale si : Punësimi, Vendimmarrja, Sukses në dështim, Menaxhimi i kohës, Qëllimi në jetë, Liria financiare etj. Këshillat praktike në faqet e këtij libri të zbatuara në jetën e përditshme, do t’ju japin një këndvështrim të ri dhe jetë ndryshues, ashtu siç kanë rezultuar për të gjithë ata që kanë qenë nën këshillimin Biblik të autores June Hunt.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Puna dhe financat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *