Lajmi Fundit
  prev next

  Pse o Zot pse?

  0.00 Lekë

  A jeni të pështjelluar? A po ndodh diçka që nuk po e kuptoni në jetën tuaj? A jeni duke vrarë mendjen përse jeta ka ecur sipas rrjedhës së saj? A jeni duke pyetur Pse o Zot Pse?

  Kjo ishte pyetja që dikur torturonte autoren e librave frymëzues më të shitur, Joyce Meyer, derisa ajo kuptoi se pritja për përgjigje i vidhte paqen dhe i plaçkiste gëzimin. Tani edhe ju mund t’i jepni fund pështjellimit dhe t’i sillni përsëri gëzim jetës suaj.

  Lexo Librin
  Categories: , ,

  Description

  PSE O ZOT PSE NGA JOYCE MEYER

  A jeni të pështjelluar? A po ndodh diçka që nuk po e kuptoni në jetën tuaj? A jeni duke vrarë mendjen përse jeta ka ecur sipas rrjedhës së saj? A jeni duke pyetur Pse o Zot Pse?

  Kjo ishte pyetja që dikur torturonte autoren e librave frymëzues më të shitur, Joyce Meyer, derisa ajo kuptoi se pritja për përgjigje i vidhte paqen dhe i plaçkiste gëzimin. Tani edhe ju mund t’i jepni fund pështjellimit dhe t’i sillni përsëri gëzim jetës suaj.

  Në këtë libër Joyce Meyer do t’ju tregoj se si:

  • T’i jepni fund arsyetimeve robëruese
  • Të mësoni të mbështeteni te Perëndia i plotë-besueshëm
  • Të mos shqetësoheni më për të djeshmen apo të nesërmen
  • Të çlironi mendjen nga kurthet e mishit dhe ta mësoni si të mendojë në mënyrë frymërore

  Nëse jeni duke bërë pyetjen “Pse o Zot Pse”, atëherë po bëni pyetjen e gabuar. Ky libër i mrekullueshëm do t’ju ndihmojë të gjeni rrugën për te Perëndia dhe ta shijoni jetën si kurrë më parë.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Pse o Zot pse?”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *