Lajmi Fundit
prev next

Paqe

0.00 Lekë

Tani, Joyce Meyer ju tregon se si të fitoni kontroll në ekzistencën tuaj të përditshme . . . ndërsa gjeni paqe në mes të stuhisë. Ajo do t’ju mësojë se si:

Te prisni për Pcrëndinë dhe për kohën eTij të përsosur

T’ua kaloni “vjedhësve të paqes” që përpiqen t’ju mërzisin

Te gjeni paqc me një qëndrim të qetë dhe besues

Te përqendroheni në hirin e sotëm dhe jo në shqctësimet e së nesërmes.

Paqja e Perëndisë ia kalon çdo arsyetimi. Ajo është dhurata e tij dhënë falas për ju. A jeni gati për ta marrë?

Lexo Librin
Categories: , ,

Description

A po përpiqeni të bëni të pamundurën? A po stërmundoheni për të ndryshuar njerëzit rreth jush? Mos ndoshta nuk jeni të lumtur scpsc nuk jeni aty ku dëshironi të jeni frymërisht? A po e humbisni paqen? Nëse nuk keni paqc, nuk mund ta shijoni jetën.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paqe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *