Lajmi Fundit
prev next

Ne Predikojmë Krishtin

0.00 Lekë

Ka vetëm një mesazh për kishën sot, ashtu si tha Pali, ky mesazh është, “Ne predikojmë Krishtin.” Në këtë libërth, Dr. Majkëll Jusef (Dr. Michael Youssef) diskuton rëndësinë e të qëndruarit në të vërtetën e Fjalës së Perëndisë, veçanërisht në një kohë kur doktrinat dhe mësimet e rreme po mashtrojnë botën. Shërbesa Rruga shpall të vërtetën pa kompromis në 190 shtete në 21 gjuhët më të folura të botës, duke revolucionarizuar jetë në Krishtin përmes radios televizionit dhe internetit, Kingdom Sat TV, Navigatorët Rruga, Ndihmesës për kishën e persekutuar, materialet e printuara dhe grupet në terren.

Lexo Librin

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ne Predikojmë Krishtin”

Your email address will not be published. Required fields are marked *