Lajmi Fundit
prev next

Kur o Zot kur?

0.00 Lekë

Perëndia ka kohën e përkryer për çdo gjë në jetën tuaj. Ndonjëherë Ai u përgjigjet shpejt lutjeve. Herë të tjera, pret derisa të kuptojë se jeni gati për t’i përdorur dhuntitë e Tij me urtësi. Pritja nuk është gjithmonë e lehtë.

Lexo Librin
Categories: , ,

Description

Perëndia ka kohën e përkryer për çdo gjë në jetën tuaj. Ndonjëherë Ai u përgjigjet shpejt lutjeve. Herë të tjera, pret derisa të kuptojë se jeni gati për t’i përdorur dhuntitë e Tij me urtësi. Pritja nuk është gjithmonë e lehtë. Padurimi mërzitja dhe zhgënjimi mund të bëhen mal sepse ju prisni që ato gjëra të ndodhin tani. Vetëm kur të mësoni të respektoni, të çmoni dhe mbi të gjitha të besoni në kohët e pritjes atëherë Perëndia vërtet fillon të veprojë, me seriozitet prapa kuintave.

Në këtë udhërrëfyes ekzaltues Joyce Meyer tregon se në kohën e Perëndisë ju do të shikoni të plotësohen ëndrrat dhe vizionet që Ai ju ka dhënë. Zbuloni:

  • Sigurinë në kohën e Perëndisë
  • Si mund të rriteni dhe piqeni gjatë kohëve të pritjes.
  • Përse pritja është mënyra e Perëndisë për të besuar në Atë dhe ri afirmimin e besimit.
  • Si të hidhni themelet e një stili jete me plot durim
  • Perse ndonjëherë na duhet të presim ndërsa të tjerat bëhen gati

Perëndia ju dëgjon dhe po vepron për t’iu përgjigjur lutjeve tuaja. Nëse jeni të gatshëm të prisni kohën e Tij të duhur, atëherë ëndrrat tuaja do të plotësohen së bashku me gjithë besimet e dashurisë së Tij.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kur o Zot kur?”

Your email address will not be published. Required fields are marked *