Lajmi Fundit
  prev next

  Kultet

  450.00 Lekë

  Çështje si: Okulti, Dëshmitarët e Jehovait, Spiritualiteti i Lëvizjes “Epoka e Re”, Kultet, Mormonizmi, trajtohen në këtë libër. Dëshira e zemrës njerëzore për të ditur rreth së mbinatyrshmes është një domosdoshmëri. Libri i librave mbetet drita përpara së cilës rrëzohet a qëndron ajo që deklarohet si e vërteta. Të duash të dish rreth Perëndisë është një gjë e mirë. Por, të duash të njohësh Perëndinë e vërtetë, është një gjë jetësore.

  Categories: ,

  Description

  Pavarësisht progresit të teknologjisë, pavarësisht nga ndryshimet, tendencat, mirëqenia apo ligjet,pyetje si: “Kush e krijoi këtë univers mahnitës?” “Kush jam unë?”“Çfarë ndodh me mua pas vdekjes?”, mbeten nevoja thelbësore e çdo shpirti njerëzor. Marrëdhënia me të mbinatyrshmen është domosdoshmëri për ekzistencën njerëzore, pavarësisht nga koha në të cilën jetojmë. Pikërisht për këtë arsye, rrymat dhe tendencat fetare shtohen nga dita në ditë. Një vështrim në thellësi i lëvizjeve fetare më të diskutuara të epokës sonë gjendet në kapitujt e këtij libri.

  Çmimi: 450 lekë
  Kontaktoni: info@radio-7.net

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Kultet”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *