Lajmi Fundit
prev next

Kapur pas lirisë

600.00 Lekë

“Kapur pas lirisë” është një studim mbi shërimin shpirtëror, emocional dhe fizik. Në botën e rënë të ditëve të sotme të gjithë do të përjetojmë dhimbje dhe do të kemi nevojë për shërim emocional.

Categories: ,

Description

“Kapur pas lirisë” është një studim mbi shërimin shpirtëror, emocional dhe fizik. Në botën e rënë të ditëve të sotme të gjithë do të përjetojmë dhimbje dhe do të kemi nevojë për shërim emocional. Dhimbja mendore dhe fizike vjen nga burime të ndryshme: vdekja e një njeriu të dashur, divorci, abuzimi, papunësia, humbja e një burse shkollimi, transferimi në një qytet të huaj, refuzimi, ankthi, emocione të papritura etj. Çdo njëra nga këto ngjarje, mund të krijojë një ortek rrotullues me emocione të dhimbshme.

 

Çmimi: 600 lekë.
Kontaktoniinfo@radio-7.net

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kapur pas lirisë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *