Lajmi Fundit
prev next

Fushëbeteja e mendjes

0.00 Lekë

Mendja Juaj është Fusha e Betejës.

Shqetësimi, dyshimi, pështjellimi, depresioni, inati dhe ndjenjat e dënimit…të gjitha këto janë sulme ndaj mendjes. Nëse vuani nga mendimet negative, merrni zemër! Joyce Meyer ka ndihmuar miliona njerëz dhe mund t’ju ndihmojë edhe ju t’i fitoni këto beteja kaq të rëndësishme. Në librin e saj me popullor  më të shitur ndonjëherë, autorja dhe shërbestarja e dashur tregon se si të ndryshoni jetën duke ndryshuar mendjen tuaj. Ajo ju mëson se si t’i trajtoni mijëra mendime të përditshme dhe ta përqëndroni mendjen tuaj sipas mënyrës së Perëndisë. Ajo flet për provat, tragjeditë dhe fitoret në martesën, familjen dhe shërbesën e saj që e drejtuan tek e vërteta mahnitëse dhe jetë-transformuese—dhe na zbulon mendimet dhe ndjenjat e saj hap pas hapi.

 

Lexo Librin

 

Description

Tani është radha juaj:

  • Të fitoni kontroll mbi mendjen tuaj dhe te gjeni liri e paqe,
  • Të dalloni mendimet dëmtuese dhe të ndaloni ndikimin e tyre

në jetën tuaj,

  • Të jeni të duruar më veten edhe kur bëni gabime,
  • Të armatoseni me Fjalën e Perëndisë, me lavdërim, lutje dhe me armë të tjera të fuqishme frymërore,
  • Të ndiqni dritën jashtë “shkretëtirës’’ mendore të qëndrimeve të gabuara dhc shfajësimeve—të cilat na mbajnë larg Perëndisë— dhe të gjeni lumturinë dhe plotësinë që nuk e keni ëndërruar ndonjëherë.

Mos iu dorëzoni dëshpërimit as edhe një ditë më tepër! Zbuloni sot se si të garantoni fitoren në  FUSHËBETEJËN E MENDJES TUAJ!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fushëbeteja e mendjes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *