Lajmi Fundit
  prev next

  Fitore mbi emocionet

  500.00 Lekë

  Reklama Libri Fitore Mbi Emocionet

  Ndjenjat dhe emocionet shpesh marrin kontroll mbi jetën tonë. Ato na vjedhin gëzimin, paqen, kohën, energjinë mendore dhe mirëqenien tonë emocionale…

  Categories: ,

  Description

  Ndjenjat dhe emocionet shpesh marrin kontroll mbi jetën tonë. Ato na vjedhin gëzimin, paqen, kohën, energjinë mendore dhe mirëqenien tonë emocionale. Zemërimi, shqetësimi, zilia dhe xhelozia, frikat e ndryshme, ndjenjat e fajit mund të na i paralizojnë mendimet. Bibla e bën të qartë që disa prej këtyre motiveve dhe emocioneve tona, nuk janë të dukshme as nga ne vetë. Për këtë arsye ne kemi nevojë për ndihmë që t’i zbulojmë dhe trajtojmë në kohën dhe mënyrën e duhur. Brenda këtyre dhjetë kapitujve do të gjeni shumë urtësi dhe këshillim sesi të fitoni mbi emocionet negative. Seri botimesh përgatitur nga Radio 7!

   

  Çmimi: 450 lekë
  Kontaktoni: info@radio-7.net

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Fitore mbi emocionet”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *