Lajmi Fundit
prev next

Fitore mbi emocionet

500.00 Lekë

Reklama Libri Fitore Mbi Emocionet

Ndjenjat dhe emocionet shpesh marrin kontroll mbi jetën tonë. Ato na vjedhin gëzimin, paqen, kohën, energjinë mendore dhe mirëqenien tonë emocionale…

Categories: ,

Description

Ndjenjat dhe emocionet shpesh marrin kontroll mbi jetën tonë. Ato na vjedhin gëzimin, paqen, kohën, energjinë mendore dhe mirëqenien tonë emocionale. Zemërimi, shqetësimi, zilia dhe xhelozia, frikat e ndryshme, ndjenjat e fajit mund të na i paralizojnë mendimet. Bibla e bën të qartë që disa prej këtyre motiveve dhe emocioneve tona, nuk janë të dukshme as nga ne vetë. Për këtë arsye ne kemi nevojë për ndihmë që t’i zbulojmë dhe trajtojmë në kohën dhe mënyrën e duhur. Brenda këtyre dhjetë kapitujve do të gjeni shumë urtësi dhe këshillim sesi të fitoni mbi emocionet negative. Seri botimesh përgatitur nga Radio 7!

 

Çmimi: 450 lekë
Kontaktoni: info@radio-7.net

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fitore mbi emocionet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *