Lajmi Fundit
  prev next

  E vetmja dere per ne qiell

  0.00 Lekë

  E Vetmja Dere Për Ne Qiell – Charles Stanley. Askush nuk mund të hyjë në qiell prej veprave të mira, duke qenë i vdekur frymërisht dhe veprat e mira nuk kanë lidhje me përjetësinë.

  Lexo Librin

  Description

  Mëkati – shkelja e ligjeve dhe standardeve të Zotit – e ka ndarë njeriun prej Tij. Ai është shumë larg përsosmërisë që kërkon ligji i Zotit. Paga e mëkatit është vdekja – ndarja e përjetshme nga prania e Zotit – dhe asnjë vepër e mirë nuk mund ta shlyejë atë…

  Ju mund të porosisni librin ne adresën e-mailit: info@radio-7.net

  (FALAS)

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “E vetmja dere per ne qiell”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *