Lajmi Fundit
prev next

Dhurata

150.00 Lekë

Në një shtëpi të madhe dhe të vjetër banon arusha Panda. Ajo i do shumë fëmijët. Shokët e saj të vegjël e vizitojnë shpesh, pasi vendi i saj është shumë i rehatshëm. Askush tjetër nuk mund të tregojë histori aq të bukura sa arusha Panda. Cdo javë fëmijët shkojnë tek ajo për të dëgjuar një histori të re.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dhurata”

Your email address will not be published. Required fields are marked *