Lajmi Fundit
  prev next

  Dhurata

  150.00 Lekë

  Në një shtëpi të madhe dhe të vjetër banon arusha Panda. Ajo i do shumë fëmijët. Shokët e saj të vegjël e vizitojnë shpesh, pasi vendi i saj është shumë i rehatshëm. Askush tjetër nuk mund të tregojë histori aq të bukura sa arusha Panda. Cdo javë fëmijët shkojnë tek ajo për të dëgjuar një histori të re.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Dhurata”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *