Lajmi Fundit
  prev next

  Dashuria e Perëndisë – Dr. Charles Stanley

  0.00 Lekë

  Dr. Charles Stanley – Dashuria e Perëndisë

  Qëllimi i jetës tuaj shkon përtej sigurimit të jetesës, kujdesit për familjen ose mbijetesës së përditshme. Ju jeni krijuar nga Perëndia për të pasur një marrëdhënie të drejtpërdrejtë e përmbushëse me Të dhe për ta përçuar dashurinë e Tij tek të tjerët. Mësoni thelbin e jetës suaj në këtë libër të Dr. Charles Stanley.Lexo Librin

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Dashuria e Perëndisë – Dr. Charles Stanley”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *