Lajmi Fundit
prev next

Çfarë mund të bëjë një grua?

0.00 Lekë

Ç’mund të bëjë një grua? Tregon historinë sesi hapi Perëndia dyert dhe dritaret e qiellit në qytetin e Nju Jorkut, kur gratë e Tij dëgjuan dhe iu bindën përgjërimit të Tij për t’u mbledhur së bashku në Emrin e Tij dhe për të qenë një. Kur të lexoni për të gjitha pengesat dhe pamundësitë që kapërceu Perëndia për të bërë të ndodhte kjo asamble, dhe se çfarë ka bërë ai që të ndodhë gjatë dhjetë viteve që pasuan, shpresoj që të shpallësh: “Ky transformim mund të ndodhë edhe në familjen, kishën dhe qytetin tim! Këto histori mund të jenë historitë e mia! Zot, çfarë dëshiron të bësh përmes meje?”

Description

 Cfar Mund te bej nje Grua

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Çfarë mund të bëjë një grua?”

Your email address will not be published. Required fields are marked *