Lajmi Fundit
prev next

Albumi Urra! 2

400.00 Lekë

Më shumë muzikë në shqip për fëmijë tani me albumin Urra 2.  11 këngë të reja që sjellin lajmin e mirë tek çdo fëmijë, e që nxit këdo të lavdërojë emrin mbi të gjithë emrat, dh eta ndajë atë me botën mbarë.  Në këtë album do të gjeni këngë si: “Makina Urra, Zjarr si fishekzjarr, Kokrra e Sinapit e shumë të tjera. Gjashtëmbëdhjetë zëra të talentuar nga e gjithë Shqipëria përcjellin tek ju një gëzim të papërshkrueshëm.

Description

Këto këngë mund t’u shërbejnë për grupin e fëmijëve në kishën tuaj si dhe në organizimin e eventeve të ndryshme ungjillizimi nga fëmijët për fëmijët. Për të gjitha të interesuarit për krijimin e koreve ‘Urra’ në ungjillizimin e fëmijëve albumit tashmë janë në dispozicion dhe versionet instrumentale të këngëve.
Albumi i regjistruar në Radio 7 dhe masterizuar në Finlandë, tashmë mund të jetë i juaji nëse na kontaktoni në info@radio-7.net

ose në nr e telefonit 0686047511

 1. 101 Makina Urra
 2. 202 Driten tende dua te shkelqej
 3. 303 Zjarr si fishekziarr
 4. 404 Lajmi i mire
 5. 505 Le te shkojme ne mbar boten
 6. 606 Kokrra e Sinapit
 7. 707 Nje emer mbit te gjithe emrat
 8. 808 Zoti yne eshte me i forti
 9. 909 Zemra e Atit
 10. 1010 Fryma e Shenjte
 11. 1111 Lavdi Zotit Tone

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Albumi Urra! 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *