Lajmi Fundit
prev next

Albumi Urra! 1

400.00 Lekë

Dhjetë fëmijë nga qytete dhe kisha të ndryshme të Shqipërisë kanë punuar intensivisht të trajnuar nga një grup mësuesish finlandez.
Këto këngë mund t’u shërbejnë për grupin e fëmijëve në kishën tuaj si dhe në organizimin e eventeve të ndryshme ungjillizimi nga fëmijët për fëmijët. Për të gjitha kishat e interesuara për krijimin e koreve ‘Urra’ në ungjillizimin e fëmijëve albumit do t’i shtohet së shpejti një cd me versionet instrumentale të këngëve.

Albumi i regjistruar në Radio 7 dhe masterizuar në Finlandë, tashmë mund të jetë i juaji nëse na kontaktoni në info@radio-7.net ose në nr e telefonit 0686047511 .

Description

Me dëshirën për të sjellë më shumë muzikë për fëmijë në gjuhën shqipe prezantojmë albumin ‘Urra.’ Këngët kanë një mesazh të qartë për emrin e Jezusit, kryqin, gjakun e Jezusit, Fjalën e Perëndisë vizionin për mision dhe fuqinë e Frymës së Shenjtë.

 1. 101 Shkelqen Drita
 2. 202 Ushtria E Gezuar
 3. 303 Kenga E Ngjyrave
 4. 404 Ti Je Zoti Im
 5. 505 Fjala E Zotit
 6. 606 Bariu I Mire
 7. 707 Zogu Le Te Fluturoje
 8. 808 Kenga E DitelinDJes
 9. 909 Princi I Paqes
 10. 1010 Une Kam Gjetur Jezusin
 11. 1111 Pip, Pip, Pip
 12. 1212 Urra

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Albumi Urra! 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *