Lajmi Fundit
prev next

Presidentja e vendit, Vjosa Osmani ka thënë se aksioni për është një shembull i shkëlqyeshëm i bashkëpunimit ndërkombëtar të agjencive të zbatimit të ligjit. Osmani në një postim në rrjetin social Twitter, ka thënë se ky aksion i shkëlqyeshëm është edhe një arsye tjetër për të mbështetur anëtarësimin e merituar të Kosovës në Interpol. Sekuestrimi i 400 kg drogë erdhi pas një aksioni të përbashkët të autoriteteve të Kosovës, Shqipërisë dhe Italisë dhe DEA-s amerikane.

Varhelyi dhe Silva, mbërrijnë sot në Sofje dhe Shkup
3.940, raste aktime me Covid, në Kosovë

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>