Lajmi Fundit
prev next

OBSH-ja është kundra miratimit të pasaportave të vaksinimit, si dhe shqetësimet rreth barazisë. Në Mbretërinë e Bashkuar, ky vendim është kundërshtuar nga 70 deputetë. Ata kanë paralajmëruar se pasaportat e Covid , përmes të cilave njerëzit do të duhet të provojnë se janë vaksinuar për të hyrë në dyqane, bare dhe ambiente të tjera të brendshme dhe tubime, mund të jenë “diskriminuese”.

INSTAT: Grupmosha 16-74 përdor më shumë internetin
Biden shkurton afatin e vaksinimit të të rriturve në SHBA

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>