Duke qenë i bindur për këtë, se ai që nisi një punë të mirë në ju, do ta përfundojë deri në ditën e Jezu Krishtit. – Filipianëve 1:6

Kur unë flas për shërimin e plagëve emocionale, më pëlqen të mbaj disa lidhëse këpucësh me ngjyra të ndryshme të lidhura bashkë në një lëmsh. I them audiencës: “Kështu jeni ju kur sapo keni nisur procesin e transformimit me Perëndinë. Jeni të lidhur si ky lëmsh. Çdo nyje përfaqëson një problem të ndryshëm në jetën tënde që është zhvilluar përmes gjërave që keni kaluar. Zgjidhja e nyjeve dhe drejtimi i problemeve mund të marrë shumë kohë dhe përpjekje, ndaj mos u dekurajoni nëse gjërat nuk ndodhin të gjitha njëherësh.”

Nëse dëshironi të merrni shërim dhe të vini në zonën e plotësisë, duhet të kuptoni që shërimi është proçes. Lejojeni Zotin të merret me ju dhe me problemet tuaja sipas mënyrës së Tij dhe në kohën e Tij. Pjesa juaj është të bashkëpunoni me Të në çfarëdo zonë që Ai zgjedh të fillojë punën me ju.

Në shoqërinë tonë moderne, të menjëhershme, ne presim që gjithçka të jetë e shpejtë dhe e lehtë. Zoti nuk është kurrë me nxitim, dhe Ai kurrë nuk heq dorë. Ndonjëherë mund të duket sikur nuk po bëni fare progres. Kjo ndodh sepse Zoti po zgjidh nyjet e tua njërën pas tjetrës. Gjatë procesit, ne jemi duke mësuar t’i besojmë Perëndisë, dhe po zhvillojmë një marrëdhënie të ngushtë me Të. Perëndia gjithmonë e përfundon atë që Ai nis, dhe ju do të shikoni lirinë dhe fitore në jetën tuaj!

Mos u dorëzoni!

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Joyce Meyer

Joyce Meyer është një nga mësueset praktike të Biblës e njohur në të gjithë botën. Është autore e librave më të shitur sipas “New York Times”. Libra të cilët kanë ndihmuar miliona njerëz të gjejnë shpresë dhe restaurim në Krishtin.
Përmes shërbesës së saj ajo mëson për qindra tema dhe ka shkruar mbi 80 libra, të cilët janë përkthyer në më shumë se 80 gjuhë të ndryshme. Më shumë se 12 milionë libra janë shpërndarë në mbarë botën dhe në vitin 2007 janë shitur më tepër se 3.2 milionë kopje. Joyce ka një program televiziv dhe radiofonik, “Shijo jetën çdo ditë”, që transmetohet në mbarë botën dhe audienca arrin 4.5 miliardë njerëz.


Free!

REGJISTROHUNI