Lajmi Fundit
prev next

Sipas qeverisë Izrealite nga kur organizatat terroriste filluan fushatën e tyre të lëshimit të raketave në 10 Maj, 1500 rakete I lëshuan në 24 orët e para, ku shtatë prej të cilave synuan Jeruzalemin. Nga ajo ditë rreth 4 mijë raketa janë lëshuar mbi Izrael. Hamasi dhe Jihadi Islamik palestinez janë duke lëshuar raketa dhe qëllimisht janë duke synuar zona të populluara përgjatë izrealit me duke synuar të vrasin sa më shumë Izraelit që të jetë e mundur. Për pasojë disa izraelitë kanë ndërruar jetë dhe dhjetra të tjerë janë plagosur. Qeveria e Izraelit mohon çdo lloj informacioni se Jeruzalemi është shkaku për përshkallëzimin e konfliktit. Sipas informacioneve zyrtare Izraeli është duke bërë çdo gjë është e mundur për të parandaluar përshkallëzimin e situatës, konfliktit dhe dhunës dhe për të siguruar lirinë e ushtrimit të besimit në Izrael. Përjashtimi I vetëm janë kufizimet e vendosura ndaj vizitorëve hebrenj mbi Malin e Tempullit, vendit më të shenjtë në Judaizëm të ndërmarrë për të parandaluar konflikte. 

Qeveria izraelite: Komuntiteti, rol të rëndësishëm për dhënien fund të krizës
Zbulohet një varrezë antike, në Bypass-in e Fierit me Apoloninë

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>